1.100 kişinin katılımıyla aynı sofrada sokak iftarı

Ürgüp Belediyesi tarafından Musalla Caminin bahçesinde ramazan ayının 12. iftarı nedeniyle bereket sofrası kuruldu.

Ürgüplü vatandaşları İlçede eğitim gören öğrencilerle aynı sofranın etrafında bir araya getirmeyi amaçlayan iftar yemeğine 1.100 kişi katıldı.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, amaçlarının ramazanın bereketiyle bir araya gelmek olduğunu belirterek, "Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Bu sofrada zengin fakir ayrımı yok, amir memur ayrımı yok, çocuk, genç, yaşlı ayrımı yok, amacımız omuz omuza olmak, bir arada olmak diğer günlerde de bu kardeşlik sofralarının devam etmesini arzuluyoruz. Ramazan’da kardeşliğimizi pekiştirelim ki ülke olarak güçlü kalalım” dedi.

İlçe Müftüsü A. Muhammed Çınar'ın ettiği duaya amin diyen vatandaşlar aynı sofrada oruçlarını açtılar.

HABER RESİMLERİ
Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA