9. SÜNNET ETKİNLİĞİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Ürgüp Belediyesi tarafından geleneksel hale dönüştürülen Sünnet etkinliği için kayıtların başladığı açıklandı.

Yapılan açıklamada;  9. Geleneksel Sünnet etkinliğimiz için kayıtlar alınmaya başlanmıştır. 0-2 yaş arası ve 6 yaş üzeri çocuklarının sünnetini yaptırmak isteyen anne ya da babanın Belediyemiz Özel Kalem birimine çocuğun kimliği ile başvurması gerekmektedir İlgililere duyurulur. denildi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, sünnet etkinliği kapsamında çocukların kayıtlarının alınarak Yeni Ürgüp Devlet Hastanesindeki son teknolojinin sağladığı imkanlar ile birlikte Başhekim Op. Dr. Sami Bilici Hoca tarafından yapılacağını ifade ederek, çocukların sünnet kıyafetlerinin İstanbul'daki Ürgüplü iş adamı Abdulkadir Akdeniz tarafından temin edileceğini belirtti. Yıldız, çocukların tüm operasyonlarının tamamlanarak hazır hale gelmeleriyle birlikte mevlid yapılarak 9. sünnet etkinliğinin tamamlanacağını söyledi.

Kayıtlar 29 Haziran 2018 ile 6 Temmuz 2018 tarihleri arasında Ürgüp Belediyesi'ne yapılacak.