Başkan Aktürk Kayseri’den müjdelerle döndü

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kayseri DSİ Bölge Müdürlüğü ve Kayseri Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü görevine yeni başlayan Ahmet Turhan Gülhaş’ı makamında ziyaret eden Aktürk, Gülhaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak önümüzdeki günlerde Ürgüp’te düzenlenecek bağ bozumu festivaline de davet etti.

Bölge Müdürü ile Ürgüp için büyük önem taşıyan karayolları ulaşım ağı ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Aktürk, Kayseri’deki ziyaretten Ürgüp’e müjdelerle döndü.

Görüşme kapsamında;
1- Uzun zamandır beklenilen Ürgüp TOKİ girişi kavşak düzenlemesi,
2- Yeni hastane kavşağını Mustafapaşa yoluna bağlayacak yeni çevre yolunun çalışmalarına başlanması,
3- Ürgüp Merkezi Kayseri çevre yoluna bağlayan karayolunun sıcak asfalt çalışması,
4- Nevşehir Cezaevi Kavşağı ile Ürgüp merkezi bağlayan karayolunun sıcak asfalt kaplama çalışmasının,

Konularında çalışmaların en yakın zamanda hayata geçeceği ve saha çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağı ifade edildi.

DSİ Bölge Müdürü Okan Bal ile de Ürgüp’ün içme suyu konusu başta olmak üzere Damsa Çayı Millet Bahçesi, Damsa Barajı rekreasyon projesi ve Damsa kapalı sistem sulama hattı gibi bir çok konuda ileriye dönük fikir alış verişinde bulunarak ortak çalışmaların başlatılması konusunda karar alındı.