Başkan Aktürk Meslektaşlarını Ziyaret Etti

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, 14 Mayıs Eczacılık günü münasebetiyle Ürgüp'te faaliyet gösteren tüm eczaneleri ziyaret etti.

Eczane çalışanlarının Dünya Eczacılık Günü'nü kutlayan Aktürk, çok özel ve önemli bir mesleğin temsilcileri olduğunu belirttiği 13 eczacı meslektaşını ziyaret ederek çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Aktürk “Kendini tüm insanlığın sağlığını düşünmeye adayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı, özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan eczacı meslektaşlarımızın Eczacılık Günü'nü kutluyor, esenlikler diliyorum.” dedi.

Ürgüp'teki Eczacılar da bu anlamlı gün sebebiyle kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirip Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk'e teşekkür ettiler.