Başkan Aktürk ” Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun “

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, mirac kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aktürk mesajında: “Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gecede, Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamını kavramaya, bu gece vesilesiyle Yüce Rabbimden kullukta ve insani değerlerde en yüce mertebelere yükselişi simgeleyen Miraç Gecesinin Müslümanların birlik ve beraberliğine, insanlığın barış ve hidayetine vesile olmasını diliyorum.“ dedi.

Aktürk sözlerine şöyle devam etti: “Bu mübarek gecelerin ülkemizi salgın hastalıklardan, terörden, doğal afetlerden, bela ve musibetlerden korunmasına vesile olmasını diliyor,Kıymetli hemşehrilerimiz başta olmak üzere aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Miraç Gecesini tebrik ediyorum‬.”