Başkan Aktürk Öğrencilerle sahur yaptı

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk Kapadokya Üniversitesinde eğitim gören üniversiteli gençlerin sahur sofralarına misafir oldu.

Ürgüp Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında her gün birlikte iftar yaptıklarını söyleyen Üniversiteli gençler, Başkan Aktürk'e twitter'dan mesaj göndererek sahurda da Aktürk'ü kendilerinin misafir etmek istediklerini belirttiler.

Gençlerin talebini geri çevirmeyen Başkan Aktürk, çayı hazırlayın bugün sahurda beraberiz diyerek apart dairede kalan öğrencilerin evlerine misafir oldu.

Başkan Aktürk'e Öğrenci evi ziyaretinde Belediye Meclis Üyesi Birol Çetin'de eşlik etti.

Sahur boyunca öğrencilerle sohbet eden Başkan Aktürk, hem evlerine davet ettikleri, hemde hoş sohbetleri için gençlere teşekkür ederek, "Öğrencilik yıllarımızın ramazan sahurlarını bugün bir kez daha yaşadık, Öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum." dedi.