Başkan Aktürk'ün Kadir Gecesi Mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aktürk mesajında bin aydan daha hayırlı olan mübarek kadir gecesinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ettiğini belirtti.

Aktürk mesajına şöyle devam etti: "Rahmet, mağfiret, feyiz ve bereket iklimi olan bir Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Yüce Allah’ın ‘Bin aydan daha hayırlı’ diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan Kadir Gecesi’ne erişmenin manevi huzurunu yaşamaktayız.

Şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat sunmaktadır.

‪Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi tüm hemşehrilerim için hayırlar getirsin. Güzel dinimizin kadrini kıymetini bilenlere selam olsun. Şu sıkıntılı süreç için ve milletimiz için bol dua vakti"