Başkan Yıldız Altın İmza Başarı Ödülüne Layık Görüldü

Ülke çapında yapılan anket ve oluşturulan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda alanında başarılı olan kişi ve kuruluşlara verilen Altın İmza Başarı Ödüllerinde Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da yer aldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a ödülü Ankara'da Green Park Otelde düzenlenen törende verildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Altın İmza Başarı Ödülü’ne layık gören Jüri ve Organizasyon için Medya HD yayın kuruluşuna teşekkür ederek, “Bu ödül bizim çalışma azmimizi daha da arttırdı. Vatandaşlarımıza namuslu, dürüst ve her bir kuruşun hesabını verebilecek şekildeki çalışma prensibimizden zerre ödün vermeden, olanaklarımız ölçüsünde Ürgüp'e ve Ürgüplüye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

FİRARDAYIZ

24 KASIM - 1 ARALIK