Başkan Yıldız Demir Ailesinin İftar Sofrasına Konuk Oldu

Ramazan ayında iftar zamanı çat kapı ev ziyareti yapan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Karağandere Mahallesinde yaşayan Demir ailesinin sofrasına konuk oldu.

İftar vaktine doğru Belediye Başkanını bir anda karşısında görmenin şaşkınlığını yaşayan Demir ailesi, “Başkanım buyurun, bizi çok mutlu ettiniz” dedi.

Aile fertleriyle birlikte orucunu açan Başkan Yıldız ve Eşi Ayşe Yıldız, İlçemizde yaşayan her kesimden insanın sofrasına konuk oluyoruz, onlarla birlikte ekmeği bölüşüyoruz. Amaç birlik beraberlik içerisinde iftar softalarında bir arada olmak. dedi.

Aile ile hem iftar yapıp hem sohbet eden Belediye Başkanı Yıldız, Vatandaşların belediyeden taleplerini de dinledi.

Ev sahibi doğuştan görme engelli olan Salih Demir, Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve eşi Ayşe Yıldız'a teşekkür ederek, her zaman kapımız açık buyrun gelin, yine bekleriz. dedi.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA