BAŞKAN YILDIZ'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yıldız, mesajında vatanın bölünmez bütünlüğüne vurgu yaparak, Ürgüp halkı başta olmak üzere tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Açıklamasında vatanın bölünmez bütünlüğüne ve ulusun birliğine her zamanki gibi çok ehemmiyet verdiklerine vurgu yapan Başkan Yıldız, “Türk milletinin Atatürk’ün çevresinde kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyetin kurulması, tarihte ender kaydedilen bir başarıdır. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir. Cumhuriyetimiz hiç kuşkusuz ebediyen yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa gömmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ülkemizin ve Ürgüp halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum” dedi.

Yarım Kalan

YARIM KALAN