Başkan Yıldız Muhtarlarla İftarda bir araya geldi

Ürgüp Belediyesi İftar Programlarının İlkinde Ürgüp'teki tüm protokol mensupları ve STK ile Oda Temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Yıldız, ikinci iftar organizasyonunda Muhtarlarla Alfina Otelde bir araya geldi.

Ürgüp'teki 21 Mahalle ile Ürgüp'e bağlı 23 Köyün temsilcisi olan Muhtarlarla İftar için Alfina Hotelde bir araya gelen Başkan Yıldız, davetimize icabet ederek birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı ramazan ayını daha bir anlamlı kılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. dedi.

Alfina Hotel'deki iftar yemeğine Muhtarların yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer, Ak Parti Ürgüp Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Bile de katıldı.

Ürgüp Belediyesi'nin üçüncü iftar programı bugün Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün de katılımıyla, Ürgüp Belediyesi Personelleri ve aileleriyle Asia Shewin Restaurantta gerçekleştirilecek.