Belediyemiz Alanya Turizm Sanat Festivalinde stant açtı

17. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivalinde bölgemizi ve İlçemizi tanıttık.

Alanya İskelesinde rıhtım bölgesinde 90 standın yer aldığı 17. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali göz kamaştırdı. Stantların dizaynı, sergilenen ürünlerin çeşitliliği ve ziyaretçilere sunumlar vatandaşlardan tam not aldı.

ÜRGÜP Standımızı ziyaret ederek, Ürgüp Belediye Başkanımız Fahri Yıldız'a ve Ürgüplü vatandaşlara selamlarını gönderen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başta olmak üzere festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA