Belediyemizin TSE Kalite Yönetim Sistemi Güncelleniyor

Ahiler Kalkınma Ajansı 2016 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Belediyemizce hazırlanan Ürgüp Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi Versiyonunun Yenilenmesi Projesi çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Ürgüp Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi TS EN ISO 9001:2008 versiyonundan TS EN ISO 9001:2015 versiyonuna güncellemesi gerçekleştiriliyor.

Ürgüp Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi dokümanlarının tamamının yenileceği çalışmalar çerçevesinde belediye çalışanlarına TS EN ISO 9001:2015 Temel Eğitimi, Risk Tabanlı Proses Yönetimi Eğitimi, Dokümantasyon Eğitimi ve İç Tetkik Eğitimi verilecek.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA