GAZETECİLER ÜRGÜP'TE BİR ARAYA GELDİ

Nevşehir'de görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin organize ettiği yemekte bir araya geldi.

Ürgüp'te Asia Shewin Restaurantta tertiplenen yemeğe Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ile Nevşehir'de görev yapan gazeteciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin davetlisi olarak Ürgüp'te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Soley: "Bugüne kadarki başarılı çalışmalarınızı bundan sonrada sürdüreceğinize inanarak, sizlere güvenerek 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ise Nevşehir'in haber yükünü omuzlayıp götüren değerli basın mensuplarını Ürgüp'te misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm basın camiasının 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü tebrik etti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ise 10 Ocak çalışan gazeteciler gününün, halkın sesi olmaya çalışan gerçek emekçilerin günü olduğunu belirtti.
Ekici, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününün 1961 yılından beri kutlandığını ifade ederek "Özgür basın hepimizin arzusu, samimiyetle, büyük bir özveriyle çalışarak bunun hakkını vermeye çalışan arkadaşlarımızla bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Programda Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici tarafından Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a destekleri nedeniyle plaket takdim edildi.

Program Nevşehir Vali Yardımcısı Ahmet Soley'in gazetecilerin günün anısına hatıra fotoğraflarını çekmesiyle sona erdi.