Hastane önü Şehit Turan Caddesinin Sıcak Asfaltı Tamamlanıyor

Ürgüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İlçemizin yoğun olarak kullanılan caddelerinden olan Hastane önü Şehit Turan Caddesinin, dar olan yolu genişletilerek, yolun asfaltlaması tamamlanıyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Kendisinin Ürgüp Lisesinin Müdürü iken yapımını gerçekleştirdikleri Ürgüp Lisesinin kapısının yok olmasına ve okul bahçe kenarındaki ağaçların kesilmesine gönülleri razı olmadığı için ağaçlara zarar vermeden yolu genişleterek caddenin sıcak asfaltının serilmesinin planlandığı gibi başarıyla tamamlandığını, bordür çalışmaları ve kaldırım çalışmalarının da aynı hız ve kalitede yapılarak yolun kısa sürede trafiğe açılacağını söyledi. Yıldız, sarı çizginin Ürgüp'e çok yakıştığını söyleyerek yol çizgi çalışmasının da önümüzdeki günlerde asfaltı tamamlanan yollarda uygulanacağını kaydetti.

2 Mayıs tarihinde söküm çalışması ile planlandığı gibi başlanan çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy Bulvarı gidiş geliş istikametinde sıcak asfaltla buluşturuldu. Geçtiğimiz sezonda Mehmet Dinler Bulvarının başlangıç noktasında kalan sıcak asfalt, kaldığı yerden başlayarak Kayseri Caddesi boyunca gidiş ve geliş çift şerit olmak üzere Cumhuriyet Meydanına kadar tamamlandı. Yine geçen sezon Emniyet Müdürlüğü önünde kalan sıcak asfalt noktası, Kazım Karabekir Caddesi PTT önünden Kayseri Caddesine bağlandı. Bugünkü çalışmalarla birlikte Hastane önü Şehit Turan Caddesinin de asfalt kaplaması tamamlanarak yol kullanıma hazır hale getirildi.

Kazım Karabekir 1 Caddesi Noter önünün söküm işlemleri tamamlanarak, asfalt serimine hazır hale geldi, planlandığı gibi 11 ve 12 Mayıs tarihlerinde de kalan noktanın asfalt serimi gerçekleştirilecek, önümüzdeki günlerdede tüm yolların çizgileri çizilecek.

2. etap asfalt çalışmalarımız kapsamında yollarımız vatandaşlarımıza, hayırlı olsun.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA