Kapadokya Güney Kore'nin Başkenti Seul'de tanıtılıyor

Kapadokya Bölgesinin turizm ve tanıtma faaliyetleri kapsamında Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) tarafından belirlenen fuar takvimine göre 01-04 Haziran 2017 tarihleri arasında Güney Kore'nin Başkenti Seul şehrinde düzenlenen "KOREA WORLD TRAVEL FAİR KOFTA" fuarı başladı.

Fuarda Kapadokya'yı Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız ve Profesyonel Turist Rehberi Muzaffer Büyükbaş temsil ederek ziyaretçileri ağırlıyor.

Home of Turkey çatısı altında Türkiye'deki tüm illerin tanıtımının yapıldığı stantta Kapadokya masasında Kapadokya'ya özgü kültürel ve turizm değerleri ile Kore dilinde hazırlanan broşürler fuar ziyaretçilerine takdim ediliyor.

Fuarın ilk gününde Kapadokya standını ziyarete gelen Türkiye'nin Seul büyükelçisi Aslan Hakan Okçal ve Kore heyetine Başkan Yıldız, Dünyanın en iyi sıcak hava balonu merkezi olan Kapadokya'ya özgü balon maketi hediye etti.

Başkan Fahri Yıldız, KOREA FAİR KOFTA 2017 - Korea Seyahat ve Turizm Fuarı'ndaki Kapadokya standına, Korelilerin ilgisinden mutlu olduklarını söyledi.

HABER RESİMLERİ
Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA