Kapadokya Havalimanının temizliği Ürgüp Belediyesinden

Mayıs ayında bakım için kapanan Kapadokya Havalimanı 1 Kasım’da açılıyor.

Havalimanında pist merkez hattı ile apron merkez hattının betonlama işinin, ara ceplerin tamamlanmasının ardından havalimanı açılış öncesi Ürgüp Belediyesi yol süpürme aracı ve belediye ekipleri tarafından temizleniyor.

Başkan Fahri Yıldız, Havalimanı yönetiminin talebi üzerine derhal araç görevlendirmesi yaptıklarını belirterek, "Biz Belediyemizin tüm araçlarımızı vatandaşa hizmet için yeniledik, Devletimizin ilgili kurumları sağolsun bizlerin de zaman zaman seyehatlerimizde kullandığımız havalimanımızda yenileme çalışması yaptı. Bölge turizmimiz için önemli olduğunu bildiğimiz havalimanımızın yenilenme sürecinde emeği olanlara teşekkür ediyorum." dedi.

Tüm Belediye hizmet araçlarının her zaman olduğu gibi bugünde insanlığın hizmetinde olduğunu vurgulayan Yıldız, yenilenen havalimanımız hayırlı olsun. dedi

Yarım Kalan

YARIM KALAN