Mahalle Muhtarlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Ürgüp'teki mahalle muhtarlarlarıyla istişare toplantısı düzenleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, “Muhtarlarımız kentimiz ve ilçemizin adeta kılcal damarı gibidir, onların görüş ve önerileri doğrultusunda halkımıza doğru ve kalıcı hizmetler götürüyoruz” diye konuştu.

“MUHTARLARIMIZIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ak Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ile birlikte Mahalle Muhtarıyla fikir alış verişinde bulundu.

Ürgüp Muhtarkar Odasında gerçekleşen istişare toplantısında Ürgüp Belediyesinin ilçe genelinde sürdürdüğü yatırımlar ve hizmetler hakkında muhtarlara detaylı bilgiler aktaran Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'ün gelişmesi, büyümesi ve daha iyi noktalara gelmesinde muhtarların görüş ve tespitlerinin kendileri açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Özer'de 24 Haziran tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçiminin Ürgüp'te sorunsuz ve Ak Parti açısından hedeflenen başarıyla tamamlandığını, bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Öğle yemeğinin birlikte yendiği toplantının ardından hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi.