PTT BAŞMÜDÜRÜNDEN YILDIZ'A ZİYARET

Tekirdağ PTT Başmüdürlüğü görevinden Nevşehir PTT Başmüdürlüğüne atanarak görevine başlayan Cafer Ersoy, beraberinde Nevşehir PTT Başmüdürlüğü Destek Hizmetleri Şefi Ümit GÜMÜŞ, Ürgüp PTT Merkez Müdür Vekili Rayife ÖZTÜRK ile birlikte Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ersoy ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Yıldız, PTT Başmüdürü Ersoy’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Başkan Yıldız ayrıca Ersoy'a Ürgüp'e ait sembollerin olduğu çini tabak hediye etti.

PTT’nin çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi veren Ersoy, ziyaretlerinin sonunda Başkan Yıldız'a PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘İstanbul PTT Müzesi Koleksiyonları Harita Kataloğu’nu hediye etti.