Ramazan Ayı Yardım Paketleri İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

Ürgüp Belediyemiz 21 mahallede mahalle muhtarları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan Yardım Kolisi dağıtımına başladı.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya devam eden Ürgüp Belediyesi 450 hane sahibinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, bu ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı yaptıklarını belirtti. " Amacımız Ramazan Ayında sosyal belediyecilik anlayışıyla paylaşmak, dayanışmak " diyen Yıldız, şunları söyledi. " Ramazan Ayında da vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Çorbalarında bir nebzede katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Vatandaşlarımızın duasına talibiz. Tüm Ürgüp halkımızın aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmelerini temenni ediyorum " dedi.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, muhtarlarımızdan gelen listelerle titizlikle tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere her yıl sayısını arttırarak Ramazan İaşe Kolisi dağıttıklarını, bu yıl ramazan ayı içerisinde de ilk etapta 450 adet ramazan yardım kolisi hazırlandığını ve dağıtımının devam ettiğini belirtti.

Yıldız, bu ramazanda da yine geçen ramazandaki gibi çok beğenilen sokak iftarları düzenleyeceklerinin altını çizdi.