Sıcak havalarda sokakta yaşayan dostlarımız unutulmadı

Kavurucu sıcakların etkili olduğu Ürgüp'te Belediye  tarafından hayvanlar unutulmadı ve sokaklara kaplar içinde su ve mama bırakıldı.

Ürgüp Belediyesinden yapılan anonsta da hayatımızın bir parçası olan dostlarımızı unutmayalım ve susuz kalmasının önüne geçilmesi için evlerimizin işyerlerimizin önüne bir kap su koyarak vatandaşlara çağrıda bulunarak kapı önlerine bir kap su bırakılması isteniyor.

Sokak hayvanlarına sıcakta yardım edilmesini isteyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, cadde ve sokaklara bırakılan su kaplarına ilave olarak vatandaşların da bu insanı ve vicdani sorumluluğa katılmaya çağırdı.

Havaların çok sıcak olduğunu ve sokak hayvanlarının bunaltıcı sıcakta susuz kalmaması için böyle bir etkinlik gerçekleştirildiğini ifade etti.

Esnaflar ise bu duyarlı davranışlarından dolayı Belediye yetkililerini ve özel bakım evi yetkilisi Tuncay Gök'ü tebrik etti.

MİNİK KAHRAMANLAR MACERA PEŞİNDE

Vizyon Tarihi:20 Ocak 2017