Soğuk Kış Günlerinde Sokak Hayvanları için mama ve Su Takviyesi

Ürgüp Belediyesi, yoğun kar yağışı sonrası sokak hayvanlarının aç kalmaması için daha önceden yapılan beslenme odaklarına hazır kuru mama ve su bıraktı.

Ürgüp Belediyesi’nin sokak hayvanlarına karşı daima duyarlı olduğunu belirten yetkililer, "İlçemizde yağan kar ve aşırı soğuklar nedeniyle sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanıyor. Sokak hayvanlarının kış aylarında da sorun yaşamaması için yemleme faaliyetleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Sokak Hayvanları geçici bakım evi ve Belediye ekibi işbirliği içerisinde mama dağıtım işlemini gerçekleştirdiklerini söyleyen Ürgüp Belediyesi yetkilileri,her zaman olduğu gibi Belediye olarak bundan sonra havalar ısınana kadar mama bırakma işine devam edeceğiz, Soğuk havalar insanlar için olduğu kadar sokaktaki dostlarımız içinde hayatı zorlaştırmaktadır. Bu zorluğu azaltmak için aldığımız mamaları kış boyunca beslenme odaklarına dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.