TARİHİ KENTLER BİRLİĞİNDEN ÜRGÜP BELEDİYESİNE ÖDÜL

Tarihi Kentler Birliği tarafından düzenlenen "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması" ödül töreni gerçekleşti.

Ürgüp Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve son aşamasına gelinen sokak sağlıklaştırma projesi ile "Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje Uygulamalarını Özendirme yarışması" na katılan Ürgüp Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Antalya EXPO Center'de düzenlenen ödül töreninde, Ürgüp Belediyesi adına ödülü alan Fen İşleri Müdür Vekili Hasan Gökhan, "Belediye Başkanımız Fahri Yıldız'ın başka bir programa katılmak için il dışında olması sebebiyle  Sokak Sağlıklaştırma Projemiz ile katıldığımız yarışmada Belediyemiz adına ödülümüzü aldık, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

FİRARDAYIZ

24 KASIM - 1 ARALIK