Ürgüp bahar konserlerinde Aydilge sahne aldı

Pop müzik şarkıcısı Aydilge, Ürgüp Cumhuriyet Meydanında verdiği konserde hayranlarıyla buluştu.

Ürgüp Belediyesi ve Kapadokya Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen bahar konserleri'nin ikincisi Aydilge’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Konseri izleyen binlerce kişi, Aydilge'nin muhteşem sahne performansında şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

“Aşka Gel” isimli parçasıyla programına başlayan Aydilge, Aşk Paylaşılmaz’, Sorma, Sonsuz Sevgilim” isimli şarkılarıyla izleyicilerden büyük alkış aldı.

Konserin sonunda Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk tarafından Aydilge'ye çiçek takdim edildi. Aydilge'yi Ürgüp'te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Aktürk "Bahar konserlerinin bugün ikincisini icra ediyoruz, Türkiye'nin değerli sanatçılarından Aydilge Hanımefendi'yi sizlerle buluşturmaktan, kendisini ilçemizde ağırlamaktan kıvanç duyuyoruz. Sesinize sağlık, yüreğinize sağlık. Sizleri burada ağırlarken aynı zamanda da sizlerin birer turizm elçisi olacağınıza inanıyorum. Bundan sonra sizler bizim ilçemizi tanıtacak en önemli unsurlarsınız. İnşallah daha güzel etkinliklerde beraber olmaya devam edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler, iyi akşamlar diliyorum." dedi.

Birbirinden güzel eserlerle meydanı dolduran kalabalığı coşturan Aydilge, hayranlarından büyük alkış aldı. Konser, havai fişek gösterisi ile sona erdi.

BAŞKAN AKTÜRK'TEN TEŞEKKÜR

Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, "Görevimizin birinci ayında Kapadokya'nın turizm ve konaklama merkezi ilçemiz Ürgüp'te hayata geçirdiğimiz bahar konserlerimizin düzenlenmesinde işbirliği için başta Kapadokya Üniversitesi yönetimine ve alanı 2 gün boyunca tıklım tıklım dolduran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Etkinliklerimizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında üstün gayret gösteren Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ve görevli personeline,

Belediyemizin ilgili birimlerine ve çalışanlarına, değerli fikirleriyle yanımızda olan Birge Turizm AŞ. Serkan Başar’a,

İlçemizin değerli turizmcilerinden, Yunak Evleri, Universal Balloon gibi şirketleri bünyesinde barındıran Especial Grup'a, değerli yöneticileri Erol Bey ve Abdullah Bey'e özellikle teşekkür ediyorum.

Yine Ürgüp'ümüzde turizmin bir çok alanında hizmet veren Dere Suites, Gül Konakları gibi kaliteli tesisleriyle etkinliklerimize destek olan Sayın Oğuz Kahraman'a,

Turizmde başarılı işlere imza atan Euphrates Tours çalışanları ile Süleyman Bey, Abdullah Bey ve Ferhat Bey'e,

Yine ilçemizin yetiştirdiği balon sektöründe faaliyetlerine devam eden Voyager Balloon Sayın Halis Aydoğan'a,

Sanatçılarımızın ve ekiplerinin İlçemizde en iyi şekilde ağırlanarak konserin başarıyla tamamlanmasında sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum." dedi.