Ürgüp Belediyesi'nde Bayramlaşma Programı Yapıldı

Ürgüp Belediyesinde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Belediye Başkanı Fahri Yıldız, belediye binasında düzenlenen programda, birlik ve beraberlik içerisinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayramların birlik ve beraberliğin arttığı özel günler olduğunu dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

"Heyecanını hissettiğimiz, insanlar arasındaki sevgi ve saygının güçlendiği, dargınlıkların unutulduğu, kardeşçe kucaklanıldığı, yardımlaşma ve paylaşmanın doruğa ulaştığı mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmış bulunmaktayız. Bu vesileyle sizlerin, ailenizin, yakındaki ve uzaktaki sevdiklerinizin, dostlarımızın kurban bayramını en kalbi duygularımla kutlar, ilçemiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim."