Ürgüp Belediyesi’nde Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Ürgüp’ün mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp’ün mahalle muhtarları ile toplantıda bir araya geldi.

Ürgüp’ün 10 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda 2019 yılında mahallelerde yapılan çalışmalar değerlendirilerek 2020 yılı planı muhtarlarla istişare edildi.

Başkan Aktürk, “Bu memleketi birlikte yönetiyoruz. Vatandaşlarımızın duasına talibiz. Dua alacak işlerde birlikte iş birliği yapmaya her zaman hazırız.” İfadelerini kullanarak, tüm muhtarların taleplerini dinleyip gerekli talimatları verdi.

3 aylık periyotlarla Muhtarlar toplantısı yaparak bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Aktürk, Muhtarların vatandaş ile belediye arasında köprü vazifesi gören demokrasinin en önemli öğelerinden olduğunu vurguladı.

Muhtarların kendi mahallelerine ilişkin sorunları ve önerileri dile getirdiği samimi bir ortamda gerçekleşen toplantının ardından tüm muhtarlara katılımları dolayısıyla teşekkür eden Aktürk, hatıra fotoğrafı çektirerek toplantıyı tamamladı.

HABER RESİMLERİ