Ürgüp Belediyesinden 400 aileye gıda yardımı

Ürgüp Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ürgüp’te ikamet etmekte olan ihtiyaç sahibi ailelere ramazan dolayısıyla erzak paketi dağıtımı gerçekleştiriyor.

Sosyal belediyecilik gereklerini eksiksiz yerine getiren Ürgüp Belediyesi, bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerini de aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ürgüp'te ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere, periyodik yardımın dışında Ramazan ayı dolayısıyla erzak yardımı yapıldı.

Bu güzel ayda kimsenin iftar sofrasının boş kalmaması için Ramazan kumanyası dağıtımı gerçekleştirdiklerini aktaran Belediye Başkanı Fahri Yıldız, hazırlanan kumanyaların Mahalle Muhtarları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Belediye ekiplerince dağıtıldığını vurguladı.

Yıldız, bu kapsamda ihtiyaç sahibi 400 aileye kumanya ulaştırıldığını kaydetti.