Ürgüp Belediyesinden 400 aileye gıda yardımı

Ürgüp Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ürgüp’te ikamet etmekte olan ihtiyaç sahibi ailelere ramazan dolayısıyla erzak paketi dağıtımı gerçekleştiriyor.

Sosyal belediyecilik gereklerini eksiksiz yerine getiren Ürgüp Belediyesi, bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerini de aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ürgüp'te ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere, periyodik yardımın dışında Ramazan ayı dolayısıyla erzak yardımı yapıldı.

Bu güzel ayda kimsenin iftar sofrasının boş kalmaması için Ramazan kumanyası dağıtımı gerçekleştirdiklerini aktaran Belediye Başkanı Fahri Yıldız, hazırlanan kumanyaların Mahalle Muhtarları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Belediye ekiplerince dağıtıldığını vurguladı.

Yıldız, bu kapsamda ihtiyaç sahibi 400 aileye kumanya ulaştırıldığını kaydetti.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA