Ürgüp Belediyesi Ramazan Hazırlıklarını Tamamladı

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, yayınladığı mesajla Ramazan ayının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Yıldız; "26 Mayıs’ta ilk teravih namazının kılınması ve gece sahura kalkılmasının ardından 27 Mayıs’da kurulacak olan ilk iftar sofralarıyla Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşamaya başlayacağız. 11 ayın sultanı Ramazan ayında karşılıklı sevgi ve hoşgörünün yoğun yaşandığı bir aya daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

"Ramazan’ın güzelliklerini hep birlikte yaşayacağımız bu mübarek ayda birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum."

Ürgüp Belediyesinin ramazan ayına özel yaptığı hazırlıklardan bazıları şu şekilde:

1-  Temenni Tepesi mahya yapılması

2- Ramazan öncesi gençlerle sabah namazı buluşması ve çorba ikramı / Musalla Camii Ürgüp

3- 7 Haziran 2017 Çarşamba günü Musalla Camii avlusunda geniş katılımlı iftar programı

4- İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca gıda paketi dağıtımı

5-Belediye Başkanı Fahri YILDIZ’IN Ramazan ayı süresince ev iftarlarına misafir olması

6-Ürgüp Cumhuriyet Meydanında geniş katılımlı iftar organizasyonu, (Tarih daha sonra belli olacak)

7-Ramazan ayı süresince Belediyemiz tarafından belirlenen personel tarafından sahur davulu çalınması

8- Belediye Zabıta Memurları tarafından gıda sektöründe faaliyet gösteren fırınlara, kahvehanelere yaptıkları denetimlerini arttırması,

9- Belediye Başkanı Fahri YILDIZ’IN STK iftarlarına katılması.

10-Kadir Gecesinde teravih namazından sonra camilerde ikram yapılması.

11-Belediye Başkanı Fahri YILDIZ’IN ve Belediye Meclis Üyelerinin Musalla Camiinde Ramazan bayramı namazına katılması.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA