Ürgüp iki dev konsere hazırlanıyor

Ürgüp Belediyesi ve Kapadokya Üniversitesi Ürgüp Cumhuriyet Meydanında turizm haftası kapsamında bahar konseri düzenleyecek.

2 gün sürecek Ürgüp'teki konserlerde 28 Nisan Pazar günkü ilk konserde saat 21:00'de Türk rock müzik şarkıcısı, MODEL grubunun solisti Fatma Turgut sahne alacak. 29 Nisan Pazartesi günü ise saat 21:00'de Ürgüp şarkıcı Aydilge Sarp Andaç'ın sevilen şarkılarıyla dolu doyumsuz bir gece yaşayacak.

Konserlere tüm bölge halkını davet eden Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, " Göreve gelir gelmez hazırlıklarına başladığımız konserlerimizi Kapadokya Üniversitemiz iş birliği ile hayata geçiriyoruz. Başta Kapadokya Üniversitesi Yöneticilerine, bizlere desteğini esirgemeyen Ürgüplü Turizmci dostlarıma ve konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, muhteşem iki konsere tüm bölge halkını bekliyorum, ben de orda olacağım." dedi.

Konser ve sosyal - sanatsal etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Aktürk, "Ürgüp'ü sosyal etkinliklerle, konserlerle turizmden aldığı payı artırmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Kararlıyız Ürgüp'ü şahlandıracağız." dedi.