Ürgüp'te Anneler Günü Ramazan Özel Programı

Ürgüp Belediyesi tarafından kurulan ramazan sokağında anneler günü sebebiyle özel program düzenlendi.

İftar çadırında masaları tek tek dolaşarak tüm annelere gül takdim eden Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk, annelerin gününü kutladı.

İftarın ardından ilk olarak dini tasavvufi ses sanatçısı Seyfullah Çakmak sahne aldı. Birbirinden güzel eserleri alanı dolduranlar için seslendiren Çakmak, annelere özel repertuarıyla büyük alkış aldı.

Semazen ekibiyle de büyük beğeni toplayan Çakmak, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

Hacivat - Karagöz canlı performans tiyatro gösterisinin de yapıldığı programda çocuklar için çeşitli yarışmalara da yer verildi.

Ramazan özel programında son olarak iftarda dağıtılan güllerin üzerindeki numaralarla anneler günü hediye çekilişi yapıldı. 20 Anne için küçük ev aletlerinin hediye olarak hazırlandığı programda Kızılay tarafından da çekilişle 40 anneye çeşitli hediyeler verildi.