ÜRGÜP'TE CUMHURİYETİNİN 94. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kaymakam Mehmet Maraşlı, Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etti.

Cumhuriyet Meydanında İlçe Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Garnizon Komutanı Timur Budak, Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ın Öğrenciler ve katılımcıların bayramlarını kutlamasıyla başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Kaymakam Maraşlı, "Ülkemizin her köşesinde Cumhuriyetimizin 94. yılının yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye, Cumhuriyetle birlikte güçlü ve istikrarlı bir ülke olmanın yanında siyasi sosyal ve ekonomik alandaki gerçekleştirilen değişimlerle de bölgesinde ve dünyadaki önemini pekiştirmiştir."

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kaymakam Mehmet Maraşlı, "Geleceğimize kasteden hiç bir saldırı birbirimize kenetlendikçe, aynı yüksek ruh ve şuurla, hiç bir zaman başarıya ulaşamayacaktır." diyerek alandakilerin Cumhuriyet bayramını tebrik etti.

Hanife Memiş Aksoy İlkokulu Öğrencilerinin hazırladığı mehtaran bölüğü gösterilerinin ardından, İlçe genelinde Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Cumhuriyet konulu yarışmalarda dereceye giren kompozisyon ve şiirler yazarları tarafından okundu.

Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ekibi Halk Oyunları gösterilerini sunmasının ardından İlçe genelindeki yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi.

Ürgüp Tesan Fen Lisesi bandosu eşliğinde resmi geçit töreni ile 94. yıl kutlamaları sona erdi.

Yarım Kalan

YARIM KALAN