Ürgüp'te doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden başladı

Ürgüp Belediyesi ve Enerya Kapadokyagaz tarafından kazma vurulması için protokol imzalanan doğalgaz çalışmaları planlandığı gibi geçtiğimiz sezon kaldığı yerden başlatıldı.

Planlanan noktada gerekli güvenlik önlemlerini alan yüklenici firma, Türk Telekom, MEDAŞ ve Ürgüp Belediyesi Su ve Kanalizasyon ekibi ile gerekli ölçümleri yaptıktan sonra çalışmalarına başladı.

Enerya Kapadokyagaz firması tarafından Sivritaş mahallesinde başlayan çalışmalarda ana hat ve abone bağlantı kutuları çekilerek tamamlanacak. Geçen yıllardan kalan parça hatların çeşitli mahallelerdeki bağlantısını yapacak ekip, Evka Mahallesinde kalan hattı tamamlayacak ve 370 Evler Mahallesine başlayacak.

Enerya Kapadokyagaz 2017 yatırım planında Ürgüp'te 20.000 m² olarak planlanan Ürgüp doğalgaz çalışması, imkanlar ölçüsünde hava şartları ve talebe göre arttırılabilecek.

Belediye'den yapılan açıklamada sokağından doğalgaz hattı geçen mülk sahiplerinin yolları yapılmadan Enerya Kapadokyagaz firmasına giderek abonelik işlemlerini yaptırması, yolları yapıldıktan sonra gelen doğalgaz taleplerinin yollara zarar verdiği, bu konuda herkesin gereken hassasiyeti göstermesi gerektiği ifade ediliyor.

Bahtiyar Bahtı Kara

BAHTİYAR BAHTI KARA

Özet ve Detaylar
Annesi yüzünden 36 kez 'evlenememiş' olan Bahtiyar Hoca bir garip medyumdur. Fakat Bahtiyar Hoca, kaderine ve annesine karşı gelip, yeğenlerinin açtığı türlü sorunlara da rağmen, köye yeni taşınan, daha önce başından 2 başarısız evlilik geçen Dul Pakize ile evlenmeyi kafaya koyacaktır.
Bunun için de engel tanımayacaktır!Filmin yönetmenliğini Ergin Yılmazer yaparken senaryo ise İbrahim Bakırhan ve Kadir Maraşlı’ya ait.
Filmin kadrosunda ise Kadir Çöpdemir, Yeşim Salkım, Metin Zakoğlu, Nedim Saban, Ferdi Sancar, Duygu Çelebi, Gülnihal Demir, Mustafa Şen, Yaşar
Uzer, Yasemin Tunca yer alıyor.

RAMAZAN AYI MÜNASEBETİYLE AKŞAM SİNEMA GÖSTERİMİ SAAT 21:30'A ALINMIŞTIR.

DİKKAT: Filmde 13 yaş sınırı vardır

BAHTİYAR BAHTI KARA