Ürgüp’te Doğalgazla Isınmayan Hiç Kimse Kalmayacak

Ürgüp’teki doğalgaz kullanım oranını arttırmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Aktürk, Enerya Kapadokyagaz Gaz Dağıtım AŞ. İşletme Müdürü Özenç Gezgin ile yaptığı görüşmeler neticesinde %94 oranında doğalgaz kullanımına sahip olan Ürgüp’te 2019 yılı sonunda doğalgaz kullanım oranının %99’a ulaşacağını söyledi. Bu kapsamda Esbelli mahallesi, Duayeri mahallesi, Sanayi Sitesi’ndeki eksiklikler tamamlanarak sakinleri doğalgaza kavuşacaktır.

Hemşehrilerinin yaşamlarını ferah ve sağlıklı bir ortamda sürdürmeleri için çabalayan ve Aktürk Başkan kış ayları yaklaşmadan hemşerilerinin gönlünü ısıtmaya başladı.

Başkan Aktürk; “ Bacasız fabrikaya sahip olan bölgemiz Kapadokya’da ve onun incisi Ürgüpümüzde kirli hava sahasına son verecek olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.