Ürgüp'te Karneler Verildi Yarıyıl Tatili Başladı

Ürgüp’te Yarıyıl tatiline giren ve karnelerini alan öğrencileri temsilen, Ayhan Ertürk İlkokulu’nu ziyaret eden Ürgüp Belediyesi Başkan vekili Birol Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir ile birlikte ilk karne alma heyecanı yaşayan minik öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Öğrencilere karnelerinin verilmesinin ardından, İlk kez karne alma heyecanı yaşayan minik öğrencilerle birlikte İLK KARNEM pastasını kestiler.

BAŞKAN AKTÜRK AVUSTURYA'DAN ÖĞRENCİLERE KUTLAMA VE TATİL MESAJI GÖNDERDİ

2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci döneminin bugün sona ermesi ile birlikte karnelerini alan öğrencilere Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Avusturya’nın Başkenti Viyana’dan, Belediye Başkan vekili Birol Çetin aracılığı ile mesaj gönderdi.

Avusturya’nın Başkenti Viyana’da gerçekleşen “Ferien Messe Viyana Turizm ve Seyahat Fuarı” na Kapadokya’yı temsilen katılan Başkan Aktürk’ten karne heyecanı ve tatil mutluluğu yaşayan öğrencilere mesaj var. Sevgili öğrenciler 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemini bugün itibari ile tamamlıyorsunuz.

Yurt dışında bulunmam sebebi ile sizlerle buluşamadım. Sizlerin heyecanına,coşkusuna ve mutluluğuna ortak olup birlikte o duygularınızı paylaşmayı yürekten arzuladığımı bilmenizi isterim. Başarılarınızdan ve çalışmalarınızdan dolayı her birinizi ayrı ayrı kutluyor sağlıklı ve güzel bir tatil geçirmenizi diliyorum. Ayrıca çok değerli Öğretmenlerinize ve Ailelerinize de emeklerinden ötürü teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.