Ürgüp'te Kar Temizleme Çalışmaları Başarıyla Sürüyor

Ürgüp Belediyesi ekipleri kar yağışın başlamasından itibaren, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamaması için seferberlik ilan etti.

Hava tahminlerini dikkate alarak tüm ekiplerini hazır bekleten Ürgüp Belediyesi, akşam saatlerinden itibaren özellikle kent merkezi ve yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı, vatandaşların sabah erken saatlerde herhangi bir olumsuzluk ve sıkıntı yaşamaması adına seferberlik ilan etti.

Çalışmaları gece boyunca takip ederek koordine eden Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, vardiya sistemi ile 24 saat nöbetleşerek vatandaşların can ve mal güvenliği için teyakkuzda olduklarını belirtti.

Garaj amirliği ekipleri gece boyu yoğun mesai yaparak, vatandaşların sabah kalktıklarında olumsuz bir durumla karşılaştırmadı. Başkan Fahri Yıldız'da emek veren personele teşekkür ederek tatlı ikramında bulundu.

Ana arter, cadde ve sokakların ulaşıma elverişli olması için kar küreme ve tuzlama çalışması yapan belediye ekipleri  kaldırımlarda da kar küreme ve temizlik çalışmasını gerçekleştirdi.