ÜRGÜP'TE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Ürgüp Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Öz,daire ve kurum amirleri, mahalle muhtarları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Muhtarlar adına konuşma yapan Mustafapaşa Köyü Muhtarı Gültekin Kan: "Bugün buraya 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Muhtarlar gününün ikincisini kutlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Öncelikle hepinizin muhtarlar gününü kutluyorum. Bu vesile ile bizlerin bir araya gelmemizi sağlayan sayın Kaymakamımıza ve bugünün Muhtarlar günü olarak kutlanmasını öneren ve hayata geçiren tüm devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Muhtarlar günümüz kutlu olsun." dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen tören sona erdi.

Türk kültür ve toplumsal yaşamının en önemli yapı taşlarından biri olan, köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde etkin bir rol üstlenen ve demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik eder görevlerinde başarılar dilerim.

Fahri YILDIZ - ÜRGÜP BELEDİYE BAŞKANI

Yarım Kalan