Ürgüp Travel Turkey İzmir Fuarına Katıldı

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarının 11.si İzmir Fuar Merkezinde Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un katıldığı törenle açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuar ve kongre açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İzmir Valisi Mustafa Toprak, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Adana Valisi Mustafa Büyük, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve çok sayıda yabancı konuk katıldı.

Travel Turkey İzmir’in partner ili olan Nevşehir adına Vali Aktaş, Güneşin Kapadokya'da ayrı doğduğunu ifade ederek, olağanüstü güzellikte tarihi ve doğal değerlere sahip olan Kapadokya’nın Merkezi Nevşehir’e herkesi davet etti.

Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 11. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, 36 farklı ülkeden 54 ilden 1284 firmanın katılımı ile Fuar İzmir’de 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Travel Turkey İzmir’in Partner İli Nevşehir ise olağanüstü güzellikte tarihi ve doğal değerlere sahip olan bölgesindeki otel ve acentaları, turizm alternatiflerini profesyonellere tanıttı.

Travel Turkey İzmir'in partner İli Nevşehir, Kapadokya bölgesini 410 m2 stantta temsil etti.

Kapadokya Turizm Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) üyesi Belediyeler ve TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulları (BYK) temsilcileri 4 gün süren fuarda ziyaretçilere bölgenin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'da fuara katılarak ziyaretçilerle görüştü.

HABER RESİMLERİ