Yıldız Tarihi Kentler Birliği Komisyon Üyeliğine Seçildi

Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) kuruluşu ve gelişim sürecinin görüşüldüğü Tarihi Kentler Birliği Kastamonu buluşması, Ilgaz Dağı'ndaki bir otelde gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Nihat Çiftçi, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt,​​​​​​ ve bir çok seçkin ismin katıldığı 460 üyesi bulunan birliğin toplantısına Ürgüp Belediyesini temsilen katılan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Plan-Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi.

Toplantı Tarihi Kentler Birliğinin kuruluşu ve gelişme süreci başlığıyla Kastamonu'da 11-12 Mayıs 2018 tarihinde yapılıyor.