KONAKLAMA
GEZİLECEK YERLER
KÜLTÜR & TURİZM
ULAŞIM

Faruk ÖZZENGİN  -  Kültür ve Sosyal İşler Müdür V.

faruk@urgup.bel.tr

0 384 341 40 08

Amacımız; gelişen, büyüyen ve güzelleşen Ürgüp'te geçmişten günümüze kadar gelen tüm kültürel çalışmaları birleştirerek Ürgüp'ü kültür, sanat ve festivallerin şehri haline getirmek.
Sinema salonumuz yenilenen teknolojik altyapısı ile 550 kişilik salon ve balkon kapasitesi ile tüm bölge halkımızın hizmetindedir.

Bölgenin ilk sinema salonu olan belediye sinema salonumuzda vizyon filmleri gösterimine başlanmıştır.

Film dağıtım şirketlerinin prensibi çerçevesinde günlük 5 seans şeklinde vizyon filmleri kovid-19 tedbirleri döneminde kapatılmış olup, normalleşme süresince İçişleri Bakanlığımızdan gelecek talimatla yeniden açılarak gösterime başlanacaktır.

Film dağıtım şirketleri ile yapılan sözleşme çerçevesinde sinema salonu olarak kullanılan salonların farklı etkinlikler için kullanılması uygun görülmemektedir.

Dolayısıyla yapacağınız toplu etkinlik, tiyatro vb. için Turgut Özal Kültür Merkezimiz alternatif olarak kullanımınıza açıktır.

Sinema Salonu Görevlisi İbrahim SOĞUK

TEL : 0 542 443 09 71
Turgut Özal Kültür Merkezi kültür ve sanat faaliyetleri için 700 kişi kapasitesi ile hizmetinizdedir.

TURGUT ÖZAL KONGRE SALONU

Ticari Amaçlı Kiralamalar

1.500,00 TL

Okullar ve Resmi Toplantılar

ÜCRETSİZ

Tiyatro, seminer ve diğer toplantılar günlük ticari

1.040,00 TL

Ticari Amaç Taşımayan Resmi Daireler, Okullar ve Kamu Yararı Güden STK'lar

ÜCRETSİZ

Turgut Özal Kültür Merkezi görevlisi Mehmet KOÇAK TEL:  0 543 974 68 28

Bahçelievler Mahallemizde Hayırsever Erol Toksöz ve Sabahat Toksöz tarafından ilçemiz halkına hediye edilen Sabahat Toksöz Kültür Merkezi düğün salonu olarak hizmet vermektedir.

2020 yılı için Ürgüp Belediye Meclisi tarafından belirlenen tarife aşağıdaki gibidir.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında 2020 Mart ayından itibaren salonumuz, düğünlere kapatılmıştır. 2020 yılı için düğün planı yaparak kapora yatıran vatandaşlarımız normalleşme süreci belli olup düğünlerin yapılabilir olmasından itibaren yeni tarih alabilir veya kaporasını iade alabilir.

Düğün salonu hafta sonu gece kirası beher düğün için KDV dâhil

3.000,00 TL

Düğün salonu hafta içi gece kirası beher düğün için KDV dâhil

2.500,00 TL